Najnovšie recenzie zo sekcie Grafické tablety
Dobre a spoľahlivo pracuje, ako amatér si ho veľmi chválim
- velká dotzková plocha
Celkovo som spokojný
- dobra podložka myšky
- nefunguje ako ma !!!!
pero preskakuje....klika si co chce ... kde tu cez obrazok rovna vygumovana ciara aj ked je navoleny nastroj na kreslenie a perom sa nehybalo....sprosta modra kontrolka neskutocne silna je v strede tabletu otravuje aj pri pohlade na monitor
vyskusane na viacerych systemoch od xp po win 8,1 vsade robilo blbosti... LUTUJEM KUPU uz iba wacom!!!myslim ze ani cez reklamaciu to neprejde vsak ono to ide len nie ako ma....
- spokojnost
spokojnost
- vyhovuje požiadavkam
- nemá Slovenský ani Český návod
nemá Slovenský ani Český návod
funkciami vyhovuje mojim požiadavkam
- Flexibilný, ohybný , pre mňa osobne ergonomický
- Užitočny aj na prácu vo Photoshope
- Cena sa k tomu hodí perfektne
- 3 krát mi spadlo pero na zem a hneď puklo pri závite
- Doba cca. 2 sekúnd kým reaguje Práve Tlačidlo (aspoň u mňa)
- Hrot sa rýchlo opotrebuje , ale dá sa vyriešiť Fóliou + osobne som mal 2 nahradné hroty
Celkovo , tento tablet je z môjho pohľadu určený pre zač, a mierne pokročilých, dá sa s ním jednoducho pracovať v PS, dokonca aj v 3D modelovacích programoch som s ním spokojný. Dbajte na to aby vám pero niekde nespadlo na zem , je dosť krehké , takže možnosť puknutia . Hroty som ,osobne, dostal 2 náhradné , ale doteraz si ešte vystačím s jedným :D, Nebolí ma uňho ruka. Doporučujem si dokúpiť do budúcna aspoň 2 hroty naviac. Osobne je tento tablet 9/10* , jedna maličkosť mi vadila a to odozva na reagovanie stlačenia pravého tlačidla čo bolo okolo 2-3 sec...
Velmi dobry profi graficky tablet
- pekny vzhlad
- nema to nijake vyhody ked k tomu potrebujete pocitac ja som si myslel ze je to ako tablet a teraz sa toho nemozem zbavit.
Tovar je nanic !
- 2000lpi tj.2000bodov na palec velka citlivost
- Skladny nezabera miesto
- Ak nechcete aby sa vam zodrali hraty treba si nan dat hladku foliu a potom vam vydrzia lebo samutna doska tabletu ma zdrsneny povrch neviem z akeho dovodu to tak urobili ale ked date foliu hladku nemate problem so zivotnostou hrotou
Budete skopkojni je velmi presny ziadne nepresne ciary nerobi ale ta folia nan je dalsia investicia cca.1eurova cim hrubsia tym lepsie aby sa vam nahodou neprederavila
- super cena, pero bez batérie, kompaktná veľkosť
kvalitný grafický tablet za super cenu, veľká výhoda ovládania dotykom (okrem grafického pera), pero bez batérie, kompaktná veľkosť - výhoda pri cestách
- Mala plocha pre kreslenie
Je to moj prvy graficky tablet. Vzhladom k cene odporucam pre tych co vedia kreslit a chcu si to skusit na PC.
- lahke pero
- citlivost
- reakcie v akomkolvek softe su prekvapivo 100%
- hroty sa daju urobit napriklad zo silonu v hrubke hrotu netreba tak kupovat za 10€ len 5ks
- povrch simuluje papier
- moznost pripojenia wifi
- dobre sa s nim hraju strategie :-)
- nic
slusny tablet za rozumnu cenu, fakt sa oplati, je to znacka wacom intuos cize odpad ako genius sa neoplati kupovat....tento nema chybu!!!
- cena,
- kvalita
- velkost
Celkovo som spokojny z produktom. Presene to co som ocakaval ze bude.
- postačujúca velkost, kesze sa da posuvat a priblizovat obraz n tlačítkach tabletu (konfiguruju sa na kazdu aplikaciu zvlast)
- lahučký
- presný
- perfektná odozva
- povrch simuluje papier
- pero lahke ako naozajstne pero
- pero nepotrebuje baterku
- vynikajuce kresliace vysledky
- moznost dokupit wifi pripojenie
- plynulosť tlaku pera
- pochybujem ze niekto napise negativum a ked ano urcite kravinu :-) typu: "nepaci sa mi farba" treba pozerat na funkcnost a spravanie sa tabletu pri pouzivani...nie ako vyzera...
odporucam, oplati sa investovat, dlho som rozmyslal nad lacnejsimi ako GENIUS TRUST a podobne ale oplatilo sa kupiť tento! Spracovanie je perfektne, nemal som ziadne vady pri kresbe cize odozva super, davaju k nemu aj soft ale ja som verny photoshopu a tam sa tablet správa vinikajuco! Ani som nevedel ze viem tak pekne kreslit :-)
- vsetko
- nic
je to vyborne len sa to nabija dost dlho
6 hodin
- Vzhľad
- citlivosť
- Komp. s windows 8
- kompaktné rozmery
- Povrch
- lahké pero
- Trochu mi prekáža, že pri práci sa mi dlaň posúva po dolnej hrane.
- Chýba mi guma na opačnej strane pera
Je to môj prvý grafický tablet a pri výbere som sa obával, či mi bude stačiť aktívna plocha (tredičné maľby a kresby väčšinou realizujem na formatoch cca A3). Zatial som s rozmermi spokojný. Nezaškodilo by trochu ľahšie nastavovanie funkcie tlačidiek. Som prekvapený s citlivosťou na tlak, ale aj napriek tomu je to dosť veľký rozdiel od kresby ceruzkou, resp maľby. Uvidíme ako rýchlo si na tablet a pero zvyknem. Produkt odporúčam. :)
- Dobrý pomer kvality a ceny . Battery free pero a myška.
- Prechod k digitálnemu kresleniu (asi každý tablet), dosť rýchlo sa mi otupuje hrot pera .
Dávajte pozor nato aký tovar si kupujete lebo M912 nemá pribalené žiadny software na kreslenie iba M912A v obchodoch to mate rozlíšene ale tu na stránke heureka zatiaľ nie . Inak sa na kreslenie hodí síce trochu to trvá kým si človek zvykne na digitálne kreslenie ale ma to aj svoje výhody. Funkčnosť je dobrá síce zriedkavo ale robí to čudne veci napr. neviete písať alebo prítlak pera je vždy na maxime je to možne že je chyba v software kedže používam windows 8.1 tieto problémy sú ale relatívne ľahko riešiteľné. Oproti konkurencii za približne rovnakú cenu ma asi najväčšiu výhodu vo veľkej pracovnej ploche.
- pre zaciatocnikov aj nenarocnych kreslicov
- pre zaciatocnikov aj nenarocnych kreslicov, chybaju mi viacere vlastnosti, na ktore som bol zvyknuty u Wacom Artz-II
Pre sporadicke kreslenie vynikajuci, relativne lacny
Jednotka vo svojej triede - nieje viac o čom.
- do pera netreba batériu
- citlivosť pera, prítlak
- software
- dizajn
- menšia plocha (uvedené v parametroch)
Predtým som mala Trust i Genius, ale tu vidno, že je to už niečo kvalitnejšie, prevedenie tabletu i pera je precíznejšie a "masívnejšie". Áno, plocha na kreslenie je menšia, ale v tejto cenovej kategórií je to podľa mňa výborná voľba.
Zobrazujem 121 - 140 zo 188 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...10 Ďalšie »